Američki film kompanija Warner Bros Zabavu Uključeno je prema izvještajima sređeno od $80 miliona tužbu sa imanja engleski pisac J lenovo t460s how many ram slots. Tolkien o merchandizing prava za Hobit i Gospodar Prstenova lakeshore kazina i odmaralište muskegon.

Prema izvještaju od zabave trgovine časopisa Variety, poznatog pisca prodao sam prava da filmove 1969 ali njegova porodica naknadno pridružio sa Pravilnik_tehnicki_uslovi Izdavača u 2012 da tužim Los Angelesu, na osnovu gorostas preko licenciranje pisac je hobita, čarobnjak i patuljak likovi za online mjesta i druge virtualni igre lakeshore kazina i odmaralište muskegon michigan. Pod vodstvom Tolkien je najmlađa kćerka, 88-godišnji Prisila, tužioci su bili navodno je tvrdio da Warner Bros Zabavu Incorporated nikad nisam opsjednut prava da dozvolu likovi za ove virtualni svrhe dok filmski studio uložila protivtužbu u Kaliforniji i tvrdi da pravni izazov imao košta to "milione dolara u dozvolu naknade" i to je sve što je obitelj imala izveo na "o lice" nakon prethodno pristaje.
Iako smislu nagodbu nije pušten, pravni podnijeti navodno je objavio da je zabave imao riješi svoje razlike "prijateljski" dok otkriva da ne košta ili naknade ili pravo ili nagrađen jezera regionu kasino turnir raspored. "Stranke su drago što imaju mirno riješiti ovaj problem i radujem da radimo zajedno u budućnosti," pročitati petak izjavu od Warner Bros Zabavu Uključeni printable čin poker. Gospodar Prstenova trilogije, koji je bio pušten između 2001 i 2003 i osvojio 17 oskara, zaradio više od $2.91 milijardi u svijetu prodaje dok tri filma u Hobit niz zaradio skoro sličan iznos između 2012 i 2014 printable raspored sa vremena na aparatima. Ovo nije prvi put da je Warner Bros Zabavu Uključeno je bio u sudu vezi Gospodara Prstenova, kao 2007 vidio Peter Jackson, direktor fantazija avanturu trilogije, slažem nagodbu s svoju Novu Liniju Kino podređeni zbog tvrdi da je on je još uvijek duguje neke od serije profit. printable poker trči rezultat plahte.