Info: https://www.i-gamingforum.com Uzmi najnovije kockanje vijesti od Calvin Ayre swinomish kazina i kućica broj telefona. Velika razlika u odnosu na prethodne godine, je da ja-Gaming Forum će sada da bude dio nove sveobuhvatna "Igrači Sjedinjenih"-koncept, koji će također uključuje AI/Tech Forum, Filijala Forum, Blockchain/Kripto Forum i eSports Forum swinomish kazina i lože posao. I-Gaming Forum je moraju-idemo za sve koji žele da zaroni dublje u pravi implikacije švedske iGaming propisima i mreže sa C-Apartman profesionalci kao neki od najviše inovativne start-up i filijala u field swinomish kazina i kolibi kod popust. "Mislimo da ove godine je forum će biti važnije nego ikada, kao Švedskoj konačno reregulates, i jedan od iGamings tradicionalne uporišta, Stokholm, diže na prilici," kaže da Igrači Sad Šef Organizator Gorana G lokacija online mjesta ne depozit bonus.
Također na brodu za 2019 su: Poker Zvijezde (Zvijezde Grupa) Proizvod Menadžer Daniel Lehnberg, DraftKings CIO Jeffrey Has, Betspawn DIREKTOR Vidar Duvnäs, G:Plen DIREKTOR Patrik Nybladh, Postkodlotteriet Direktor Anders Årbrandt, Metal Kasino suosnivač Clasa Dahlen, PAF DIREKTOR Krister Fahlstedt i Stariji Potpredsjednik Švedskog Skogberg, Carnegie Investicione Banke M&specijalista Thomas Baekkevold i Blockchain specijalista & podkast domaćin Carla Maree Vella (bivši Betsson i Optimizer Investirati) kao i regulatorne stručnjak za Tal Jicak Ron sitios de poker na argentini. Michael Caselli, osnivač iGaming Posao, će biti umjereni glavni izvršni DIREKTOR Vijeće sitios de poker dinero prave.
11 ja-Gaming Forum, Skandinaviji je uspostavljena Odluka za kavu-konferencija za online igre, objavio je svoje prvo 20 govornika za 2019 konferenciji aprila 11 lokacija mjesta bez depozit dobrodošli bonus.