Od tamo, Seattle raspored ne postaje lakse isleti odmaralištu i kasina sobe. Nažalost, oni su u najteži odjel u cijeloj lige to uključuje i San Francisco 49, samo timu koji može nadmašiti Seattle snagu za snagu. Raspored ostaje u velikoj mjeri je netaknuta isleti odmaralištu i kasina kritike.

Nacrtaš sličnosti između toku školske godine 2003/2004 Patriote i sadašnji Seahawks tima, ti bi se iznenadio koliko je identične svoje makeups su. Pogledajte krajolik u fiskalno vijeće, i ti ćeš je vidjeti bar pet ili šest timova imaju legitimni hitaca da svrgnemo Seattle kao fiskalno vijeće reputaciju u Super Bowl 49 isleti odmaralište restorana i kasina. NFL je neprestano razvija lige i gde ste bili u lancu ishrane; sezone ne znači da će da bude tamo opet ove godine isleti odmaralištu i kasina morske hrane. Drugi težak meč ups razboj za Seattle, kao sezona napreduje posavasos par mesa de poker. Dovraga, nikad nisam ni spomenula šest igre s Ninersima, Kardinala, i Zabije otmeno kasinu nema depozit bonus. Od 10 timovima sa najkraći šanse da pobediš sledeće godine je Super Bowl, sedam od fiskalno vijeće, uključujući Seahawks.
Tamo je sastanak sa Washington Redskinsa na Tjedan 5, prati put u Carolina na Tjedan 8 i drugi put igra protiv Kansas City Chiefs je na Tjedan 11 otmeno kasino besplatno čip šifre.