Rano istoriji slot mašina je trenutno na uvid u slobodan izložba u San Francisku najbolje vrijeme da se podigne u pokeru.
U početku, mašine su se naziva "zabavni naprave", i Henry Ford od mjesta bio jedan Charles Fey, koji možemo samo da pretpostavimo da (jer smo istraživanje nije uopće) bio daljni rodjaka komicar Tina Fey. Hej, to bi moglo biti istinito – jedan od Charlesa rano kreacije bila igra se zove Klondike, i jedan od Tina je vrlo zabavno kreacije je žena koja je može vidjeti Klondike od nje trijemu. MGM Miraž možda je mislio da je to oprao svoje ruke od S najbolje vrijeme da upotrebim emp kasino pljačku. regulatori kad je napustio Atlantik Sitija nakon zvaničnici tu podigao pitanje MGM odnos sa Tim Ho.
Ali igara odbora u Illinoisu, Michigan i Mississippi izgleda da ne možete da zaboravite na problem kraja, i provodi svoje recenzije MGM nekretnine u okviru svojih državne granice najbolje vrijeme za transplantaciju red hot poker. Je dan dolazi kad MGM Miraž napusti Sad-a tržište u potpunosti, radije nego da se ugroziti svoju Makao zajedničko ulaganje? najbolje vrijeme za posjetu antilopa slot kanjona.