Oni ne rade ironije u Evropi, očigledno. Kako drugačije da objasniš bivši bankar da odšeta sa World Series Poker Evropi Glavni Događaj titulu i, oh, da, funti 830,401? Kada akcije konačno došao do dva puta takmičenje, Monte Karlo je Fabrizio Baldassari držao 3-2 ivice u čips, ali James Bord, stanovnik Stanmore, nastavili da postaneš prvi ikada UK šampion WSOPE možemo li staviti ssd na hdd slot. Baldassari morat će naći neku utehu u funti 513,049 vodi kući kao pratilja možemo li koristiti ddr2 ram u ddr3 slot. Da, sisaj to, princeza.. blackjack doubling bet on loss. Se najnovije kockanje vijesti od Calvin Ayre Uragan Earl prošao preko ostrva Antigui preko vikenda, i dok to nije bilo zabavno, za one koji su uhvatili u svom putu, u ovom trenutku šteta izgleda da je minimalan blackjack double down with ace. Minimalni, barem, kad u odnosu na šta bi se desilo imao ostrvo, osjetio Earl je puna snaga, umjesto da se bavi sistem je severozapadni kvadrant — "najviše oprostiti dio" prema Barbados zasnovana na Karibima Katastrofa Hitan Odgovor Agencija blackjack dry powder guide coat. Ipak, s vjetra udari procjenjuje visoki kao 105 km / h i teška poplava uzrokovana sedam cm od kiše, nekoliko međunarodnih online igre operatera taj poziv Antigui kući su privremeno izbačen iz akcije Earl je bijes. Ali Bodog Evropi, koja djeluje Bodog.ca i Bodog.co.uk od Antigui i London, ostao u operaciji tokom oluje.
Bodog Evropi Našoj operacija je za velike kao ostatak Antigui online igre industriju, zajedno, i kao takva, uložila u dovoljno planiranja i infrastrukture da sredim zivot je malo 'štucavicu' blackjack driveway sealer dry time. Kladioničare bi trebalo da drži to na umu kao Tropska Oluja Fiona okuplja snagu nekoliko stotina milja od Antigui je istočnoj obali.Čak i ako to ne uspije mogući uragan sila, Fiona ću donijeti još više kiša već preplavljena ostrvu, i vjerovatno više poremećaja da igara službe.

Ovo je, na kraju krajeva, početak nekoliko mjeseci tradicionalne sezona oluja, koji samo da se desi da se poklopi sa početak nove NFL sezone..