Završetak vijeće je James Waterhouse, Osnivač konjske trke analizu firma Equotion, koji se osvrnuo: "želim da podelim moju iskustva kao velika podatke / AI student na tržište, i gledaj da nađeš partnera s kojim možemo da preneseš na komercijalne mogućnosti ove divne nove tehnologije." Druga sesija trag, Kako da živim podatke gura nazad granice za u-igramo se kladio, također karakteristike neke industrija je pioniri uključujući i Simon Skarsholm, Izvršni Direktor podatke provajder Enetpulse, koji je bio ključni čovjek u zemlju kršenje dogovora koji je vidio IMG osigurati živjeti podatke direktno iz ATP i WTA je centralna sistem bodovanja izgubila kuću kockanju. Radujem se raspravljali kakve na slučaju." Andrew Ašenden, EVP se Kladim na Obavljanje Grupe, je također u vijeće koji će biti moderirala Assaf Stieglitz, Osnivač & DIREKTOR Odds1x2. Najnovija događanja u Umjetna Inteligencija, Živim Kladim Podatke i CRM će se srušio na Kladim na Podataka pratiti – dio se Kladi na Sport Konferenciji od cbs-a Događaja (12-15 septembar) izgubio novac od kockanja. I na panela, što je biti moderirala Ficom Slobodno vrijeme je Christian Tirabassi, je David McDowell, DIREKTOR platforma provajder FSBTech, i Paul Rajli, DIREKTOR medija agencije za Medije Skunk Radi, koji su se oboje koriste AI poboljšati svoje usluge.
Da se kladim na Sport je organizirala cbs-a Događaja, dio cbs-a Globalne grupu kompanija koja radi sa branše da razvije sportski i sporta kladim industries. Postavlja pitanje: Kako možeš AI biti efikasno u smislu sportski kladim okruženja?', prvi se Kladim na Podataka vijeće karakteristike uvid od Direktora od neke od vodećih na terenu, uključujući Quibit DIREKTOR Graham Kuhati, čija je kompanija je upoznao mašina uči da je broj procesa koji omogućava da industrija šta sad.

U međuvremenu, u glavnoj dvorani u Olimpiji Konferenciji Centar, sa sobu za 450 delegati, će biti domaćin Lidera u Klade na jedan dan i obilazak neophodno kladim pitanja u tenis, kriket, ragbi, košarku i boks, staviti 'Sport u Fokusirati na dan, dva izgubila kuću kockanje tamo. BetGenius Posao Razvoj Direktor Matt Stephenson je također u vijeće izgubio novac od kockanja na nedavnom put u kasinu.