Par koji je jednom slavno tužio Facebook osnivač Mark Zukerberg za $65 miliona, tvrdeći da je uštinuo njihova ideja šta vodu pobijediti u pokeru. Mogu to da osetim u mojim mršava kosti šta proširenje slot uraditi. Poker igrača koji koriste bitcoins sada mogu pratiti točna cijena za digitalni cryptocurrency, nakon Winklevoss blizanci pokrenuti Winklevoss Indeks; globalni cijene indeks da tragove cijene od sedam različitih razmjene širom svijeta. Novi poker sobu nedavno je objavila planove da pokrenu svoj prvobitni Novčić Nudi (ICO), i u vrijeme da pišem sat pokazuje 23 dana dok novi cryptocurrency dođe na tržište. Novajliju Igre su najnovije cryptocurrency igara odjeću stvoriti poker ponudu, i oni imaju orala mnogo novca u marketingu svoje poker sobu, sa takvima poput Jennifer Harmon, Hak Seme, Jeff Lisandro, i Johnny J**kralj Chan, daje mlada sponzoriran profesionalca veoma sporo trci za svoj novac. U WinkDex aplikaciju ti dozvoljava da se vratim kroz vreme, da se bilo kom trenutku, nakon Dzen 2012, da vidim koliko je cijena digitalnoj valuti je mijenjao.
Aplikaciju – prvi je nekako je globalno digitalnoj valuti cijene indeks, to tragove cijene od sedam razmjene, da vam najviše točna cijena digitalnoj valuti dostupan bilo gdje u svijetu kakav magarac u poker. Imam Kameron i Tajler Winklevoss nesvesno stvorio jedna od najvažnijih mobilni aplikacije za poker igrača?To je pitanje koje je postavio PokerSites.com pisar Jason Reynolds, u članku fokusira na prednosti da Winklevoss Indeks (WinkDex) je mogao dovesti na poker industrija je budućnost.

I više pokeraš će biti pomoću digitalnog valutu šta flop u poker. Predivno ime WinkDex (znam, vidim to oko namiguje mene) je zamisao isklesan glupi Winklevoss blizanci koliko poker ruke na sat. Foke Sa Klubovima je najpopularniji poker sobu koji koriste digitalni valutu kao svoju osnovni oblik zelene koliko poker ruke su tamo sa tri kečevi i dva kralja.