Bugarska je najnoviji zemlje da budem ujeden od strane namještanje bug i lokalne vlasti su odlučni da rešimo to u korenu prije zemlje fudbalska liga se potpuno infiltrirali. Bugarske Nogometnog Saveza objavio u ponedjeljak da to dobili informacije od regionalnog policije o istragu drugi radi zbog moguće namještanje epizoda sa dva tima u donjoj polovini lige je stol.

Ovo je prvi od ovo nekako da se preduzeti u Bugarskoj, čak i ako zemlja je navodno je puno namještanje godinama skoči gore kasino philipsburg sint maarten. Kao što sam rekao, ovo nije prvi put BFU je prijavio na tvrdnje namještanje u zemlji ali državnog tužioca imati ni bio previše lenj ili ravnodušni djelovati na ovakvim slučajevima i razumljivo crtež bijes Evropske Komisije preko nedostatak akcija odvedeni u zemlji. Ali sada da bugarske policija je umešan, i nadam se da je to nešto što će napokon završio. Radeći to, izmjene zemlja napravila svoje kazneni zakon u 2011 to čini namještanje i ilegalno sportski kladim zločin – neko optužen za pokušaj da se popraviš događaja će se suočiti sa šest godina u zatvoru – konačni će dobiti svoje dugo tražen zube. Bolje ikad nego nikad, tako kaže poslovica.

Nadam se, zemlja je napokon počinje da razumem problem je donijela namještanje i veličinu kojom može da uništi integritet sport skakač slot čip moto g1. Svi znamo kako se stvari mogu postati loše ako namještanje spirala van kontrole jumlah slot ram thinkpad x240. Bilo je previše oprez priče i dodaje druge zemlje na listu onih koji ne mogu kontrolisati svojih do bi bilo sramota dvoboj veze palubi mjesta nestale.
Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre dvoboj veze ekstra palubi aparatima.