Klađenja omiljeni ulazi ovogodišnji turnir je šampion Simona Halep na +400 najbolja strategija za slot turnir. Ako je zdrav, on je verovatno će pobijediti kao najbolji clay-sudu igrač, muško ili žensko, u istoriji.Šanse ljubaznošću OddsShark.com žena je strani, međutim, je u velikoj mjeri je proseravanje u proteklih pet godina sa pet razlicitih šampioni.
Stephens je +1100 nakon dolazi samo kratak prošle godine za pobjedu njen prvi veliki najbolja strategija za rulet mašine. Holandija' Kiki Bertens je +800 da pobijedim svoju prvu Grand Slam turnir najbolja strategija za male poker turnir.
Serena, koji je propustio većina 2018 dok je trudna, prošle osvojio veliku u 2017 Australijski Otvorena najbolja strategija za texas holdem. U stvari, od Justine Henin osvojio treći pravo francuski Otvori 2007, tamo bio devet različitih šampioni šta proširenje mjesta liči. Halep, koji je izgubio 2017 francuski konačni da Jelena Ostapenko, nije ni stigao do rukava od tri Grand Slam turnira od tada šta flop u pokeru mislim.
Halep je bila druga žena od svoje zemlje pobijediti francuski Otvori, pridruži Virginia Ruzici 1978 šta novčić u kockanje.