Znajući da američka vlada je tradicionalne antipathy prema online kockanje lokacije, i ove patent trollers' krici "kažem Mama" uzmi na lagan stvarnost uk damu w pokera teksas holdem. (Poslužujem vas dobro, a tko je zaustaviti od kandidira se za Predsjednika?) Da, hvala za to epic anti-privatnost juggernaut poznat kao Rat protiv Terorizma, Obama je očekuje da će poslati (nakon ispitu izbora, prirodno) zakone u Kongres, to ce zahtijevati da komunikacije usluga (unutra i van NAS) stvoriti i radnje za čitanje kopije svih kodirane poruke.
Da donose ženske komad pulchritudinous (pogledaj) igra poker i hrabrost bila u mogućnosti da pronađem novi firmu nestrpljiva da joj nosi svoje boje je teško da je iznenađenje.Šta je iznenađujuće je to trebalo je skoro dva meseca da se posao uradi uk svih vremena novac listu poker. 3804, u borbi Protiv Online Prava i Krivotvorina Čin (COICA), drži obećanje/prijetnja stvaranju blacklists sajtova "posvećen uznemiravao aktivnost." Šta predstavlja 'uznemiravao je definiran široko dovoljno da se uključe li sajt na koji vlasnička je materijal za "central na [sajt je] aktivnost" uk damu kart w teksas holdem.

Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre Kao Istraživanje U Pokretu glavonjama se otkotrljala van svoje sjajni novi knjiga sa izvedbama juče, napravili su prokleto sigurni da svi znaju da je osnovala jedan od Blackberry je ključ prodaje karakteristike za poslovni ljudi (ili beži od mill paranoici): enkripciju. Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre najbolja strategija za slot mašine.

Nakon što mrda joj bivši UB.com srodne duše na ulicu nazad u avgustu, Liv Boeree je zvanicno na sa Tim PokerStars Pro. Međutim to je definiran, ako tvom sajtu je staviti na crnu listu, internet provajdera bi biti pod ozbiljan pritisak da blokira pristup vašem sajtu (znaš, kao oni u Kini i Iran) najbolja strategija za texas holdem poker.