Gunnevera, smatra brzinu konja, zar ne prevazići blato prije dva tjedna, ali će imati mnogo bolje šanse da izvesti uznemiren pod dryer uslovima hamilton plaži 4 ekstra komad širom dugo slot toster.

Prvo, nije ni džokeja John Velazquez niti trener Pletcher pobedio na ovoj pruzi, uprkos tome što je uspjeh u drugim Trostruku Krunu događaja hamilton plaži 4-komad dugo slot toster sa ugrijemo 24810c. Konj je alternativni na Derbiju i 12/1 upucao za Priknesu, ali pretrpjeli karijeru-kraj povreda tokom radnog u nedjelju hamilton plaži klasik hrom 4 ekstra komad širom slot toster. Američki Faraon učinio je to prije dvije godine, ali pre nego što to moraš da se vratiš da 1978 i Potvrdio za konja koji je pobijedio na Kentaki Derbiju, Priknesu, i Belmont Ulog sve u istoj godini hamilton plaži 24810c 4 komad dugo slot toster sa nerđajućeg čelika završi. Njegov šanse da počnemo u 10/1. Nakon impresivan pobede na Kentaki Derbiju prije dva tjedna, Uvijek Sanjam je konj većinom favorit Priknesu u subotu. Uvijek Sanjam osvojila njegovo zadnje cetiri trke tamo.

Jedan konj je da su mnogi mislili da bi to bila lepa kladim se da je Kraljevska Mo kako da pobijedim slot mašine. Trenutna prognoza za Baltimor zove za više kul i manje vlažno vreme nego obično, sa mješavina sunce i oblaci, i visoka temperatura je niska 70-ih. tamo. Treće, pobjeda Trostruku Krunu je teško kako da pobijedim blackjack.

Drugo, Uvek Sanjam je uobičajeno ostalo vrijeme je mjesec dana, ali u subotu će bježati nakon samo dva tjedna slomiti.