Hirsch rekao za Cipele je bio smješten u "sigurnu, osigurajte okolinu" i "percepciju nego stvarnosti," je drži mušterije.

Hhirsch možda se osećam kao Baltimore je opasna reputacija je neoprostivo, ali statistike kriminala da je drugačije wusthof 8 slot prirodni nagnuti nož blok. Prateći nerede, Baltimore Gradonačelnik Stephanie Rawlings-Blake uvela pet dana policijski čas, koja je primorala Cipelu da suzbijemo svoje radno vrijeme wusthof 5 slot nož blok. U tally je 27% veći nego Možda 2014 vidimo ali četiri kazina su otvorena za posao prošlog Maja kolektivno vidio svoje dobitke pasti 1.9% godine wusthof 4 slot nož blok. Aktivista optuženi policija zabušavala na očitom pokušaju da pokazati stanovnici kakav bi mi zivot bio bez njihovog prisustva, dok Bratske nalogu Policije predložio da, policajci su hodaju kao po jajima radije nego da se suočiti s mogućim optužbama za policijsku brutalnost. U međuvremenu, mjesec je ukupnog broja hapšenja pao je na više od pola iz istog mjeseca prošle godine.

U svakom slučaju, izgleda da je Cipela je percepciju problem mozda se ispostavi da je više realnosti-zasnovana, bar na kratko vrijeme juan les igle kasino poker.