Nevada je ranije dodijeljena provajdera dozvola da Zgrčena Tehnologija, Međunarodni Igru Tehnologija i Shuffle Gospodaru kakav kockanje je legalno u kaliforniji.

Igrač Potvrditi pruža centralizovana bazama podataka za igrač isključenje i pravi put prevare novinarstvo texas holdem poker app not online. U međuvremenu, Kantor je pušten je iOS verziji svoje mobilne kladim app texas holdem poker app free download.

Kantor nedavno je pokrenula WiFi verziji svoje kladionice za Nevadi stanovnici koji ni nemaš pristup 3G ili 4G mobilni tehnologija ili koji jednostavno volim da se kladim preko njihove desktop ili laptop. Las Vegas zasnovana na Globalno Novac Pristup, koje zalihe Atm i druge novac usluge kopnu kockarnice i nada se da će pružiti sličnu novac kreće usluge Nevada je online pokeru operatera, vidio je svoju ponudu za interaktivnog igara provajdera dozvola odobrena texas holdem poker app not working. Pravi novac softver je drugačije od Zen Igara softver iskoristiti na Jug Poenta je besplatno-igrati sajt, koji Južno Trenutku vlasnik Michael Gaughan ponižen prošlog mjeseca kao "komplicirano i teško za ukrcaj." Reno-sa sjedištem Monarh je takođe bio odobren online pokeru operater dozvolu, iako se društvo nema softver i ne firma dogovor sa druge kompanije pružiti tako softver poker sobu pasu robles ca.