"(Su) angažirati u raznim oblicima od kazina stilu kockanje gde su mušterije platiti novac u zamjenu za što su dobili šansu da osvojiš vece sume novca kao nagrade," su oni napisali.
Agencijama imao problema provođenje zakona kakav je industrija je kasino. "Saveznog zakona zahtijeva da li smanjenje Pleme je ekskluzivnost mora biti u ravnoteži od neke dodatne obzir od Države kakav je ilegalno kockanje u kaliforniji. Tamo je pružanje u sporazum da neko bude dozvoljeno da rade Razredu III igara mogao napraviti ugovor ponisten kakav kockanje je legalno u kaliforniji. U Floridi Seminole Pleme je dovoljno čekali za državu da se ponašaš i odlučili da nađemo legalne akcije protiv 11 Jacksonville Internet kafića da kažu ponudu ilegalno elektronske slot mašinama texas holdem poker app not online.
Deo dogovora pleme napravio sa državnim u 2010. Bez takav dogovor, 2010 Igara Sporazum će omogućiti Pleme da prekinete sve prihoda dijeliti isplate Država zasnovana na proširena igara razmišljao do ove račune." Senator Dana Mladi (R-Tampa), jedan od autora bil, je rekao da to nije primijeniti na ovaj slučaj od SAVETOVALISTU nije kocka ali igru vještine i izuzeti iz sporazum..