U aprilu, Melco Krunu je upozorio da bi se manje od 400 novi stolove bi tehnički stavi je u uobičajenu od $1.4 b kredit obaveza planet majmuna slobodan termin. S obzirom na to bilo 5,711 stolove na kraju 2014, GEG je 150 novi stolove bi otići samo malo preko 20 stolove preostale ispod ove godine je kapetane.
Ništa ne sprijecava GEG od staviti 400 stolove u Faza 2 mjesto, iako tako zahtijeva da kompanija smenu stolove od Galaksije Makao je Faza 1 ili GEG je StarWorld Hotel planet majmuna slot rtp. Papir je ponudio nema vijesti o GEG je zahtjev za 444 slot mašine za Faza 2 planeta sedam kasinu nema depozit šifre.
Vijesti od 150 stolove, koji je bio slomljen od portugalski-jezik novine Jornal Tribuna de Makao, ima još potvrdio Makao vlasti planet majmuna slot mašine. Makao kasino operater Galaksiji Zabavu Grupe (GEG) je navodno bio dodijeljen 150 novi stolove za Faza 2 svoje Galaksiji Makao odmaralište tecno phantom 8 price in slot nigeria.
Makao je vlada je igrao stidljiv u vezi svog stola rasporedu strategija, tvrdeći da je to bilo planirano da se drži svog plana za ograničavanje godišnji sto rastu do 3% do 2022, istovremeno predlažem da kockarskim stolom kapom je imao malo fleksibilnosti izgrađen, s obzirom gotovo da operatori koji je to uradio je u njihovoj moći da prilagoditi njihov novi nekretnine izvan igre tecno phantom 9 price in slot nigeria. Međutim, Jornal Tribuna de Makao rekao vlada planira pregled njihovim stolom za igru formulu račun za Studio Cityja je otvaranje tecno phantom 9 slot nigeria.