- i amandman i mi možemo nastaviti s našim naporima da bi se osiguralo da Floridi glasači — ne kocka industrije uticaj i dogovor pravim — jesi krajnji vlasti kad je u pitanju odlučuje hoće li ili ne proširi kockanje u našoj državi". Fred Lewis tvrdi da je nedostatak jasnoće kako pojedinac okruga bi bilo pogođeno promjene. John Sowinski, predsjedavajući pro-amandman Glasači Zadužen grupa rekao Miami Herald: "drago Nam je da Vrhovni Sud je odobrio jezik za ovo tecno iskra mladih slot cijena. Predsjedavajući Floridi Kockanje Konferenciji, Senatore Bill Galvano, rekao je da će mi trebati vremena da asimilirati odluku pre "naprijed". tecno iskra mladih cijena u nigeriji slot.

Pravda Polston rekao "inicijativu je postavljanje glasači u poziciji da odlučiti između prednost za kontrolirati širenje punopravno kasino kockanje i Floridi je trenutna pravni igara pejzaž." Fokus Vrhovni Sud je namera bila da vidim da li je predložio amandmanu upoznao stanje zahtjeva da svi izmjene su u stanju da jasno ili adekvatno izrazio u jednoj liniji ili tema. Dva suci Vrhovnog Suda, Ricky Polston i R. Dodatni peticiju za obnavljanje prava kriminalce, kada oni odu zatvoru, koja formira dio konačni potrebna potpisa, je dobila 71,209 glasove.

Aktivisti za amandman još uvek imam puno posla da se 700,000 potpisa da se osigura glas na pitanje do novembra 2018, sa trenutnim ukupno 74,626 potpisi su se okupili tecno iskra mladih ka6 cijena u slot. Pregovore između Floridi Senat i doma Predstavnika nad kockanjem zakone su odjednom odloženo danas nakon Floridi Vrhovni Sud je presudio na predloženi ustavne promijeniti u kockanju zakon tecno iskra cijena u slot.