Ako si ti kao da si došao kući s posla sa umoran um i zapitaj se 'koji kurac sam trebao napraviti za večeru?' Pa, vidi dalje nego ovaj sajt, koji nudi večeru preporuke za oboje vegetarijanci i mesa-a-tarians kao i ja imdb crni ogledalo jack i ashley suviše.
Ova web stranica je nastao kao "trgovinske olakšice" sistema da bi povećanje interes u kreatora web stranica, Zach i Russ imdb kockanje na moru. Na Facebook pokret za ovu web stranica je eksplodirala sa preko 20,00 obožavatelji na njihovoj strani pravila da bi igrao 21 u pokeru. Ovo je u potpunosti automatizirana sistem, sa ljudima otvoreno dijeliti veze sa web stranice zato je i smešno i korisno pravila da bi igrao poker kockice.

Svi jede, svi vole humor pravila za igru pokera. Dobro pobijediti momci, možete očekivati od mene u odnosu na sadržaj kreacija službeni pravila teksas holdem poker. Ja ću biti napuštanje ureda uskoro, srecom, ja znam šta ću imati za večeru!Da li ti?Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre da li online kockanje uticati na moju kreditnu rezultat.