Ljeto stvarno mogao biti gore za kriket ako bi pokušao šta vrijeme dan ladica s čarapama oslobodite mjesta isporuka. Očigledno je da svako ko ne prati sport našao sve je prilično uzbudljivo ...

i dobrodošao odmor od "dosadno" priroda igru šta je vreme da li ladica s čarapama oslobodite mjesta isporuka. Usred Twittergate, u glavnoj ulozi Kevin Pietersen, u više navrata, i sada zloglasni meč popravlja skandal izgleda da NAS je imao planove, imamo posla, krećemo šta je vreme da li waitrose oslobodite mjesta isporuka. Postalo je jasno da u suzbijanju popravlja problema koja muče sport za nekoliko godina na NAS šalju tajne agente predstavljajući se kao ilegalni kladionica. U "kladioničara" će pristup igrača sa svojim najboljim kladionica se na i pokušaj da se uvjeriti poznate ličnosti da se kladim na mečeve. Svaki igrač koji je prišao i ne prijavi to će biti ukoren može očekivati da će biti ukoren ispod NAS protiv korupcije kod. šta doba dana li ladica s čarapama oslobodite mjesta isporuka.

"To je samo privremeni plan u ovoj fazi radimo na broj mjere protiv korupcije. "Mi smo nije sedeo na našim rukama, po ovom pitanju, mi smo bića kao što je proaktivna kao možemo u osiguranju integritet igre održava,' glavni izvršni Haroon Lorgat je otkrio poker sto bih koristio.

Tako je, jer da budem dobar iskren kladionica trebat će nam da vidimo šta radiš sa tim rukama pokera. Nebo zna šta radiš, sjediš na njih!Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre polu profissional.