Kazino opremu i loto provajdera Naučnih Igre imenovao je Karin-Joyce Tjon kao svoj novi šef operativnog i predsjednik, efikasna od ponedjeljka stvoriti osi u slot izumitelj.

Tjon je odgovornosti će uključiti nadgledanje Naučnih Igre' igara i loto operacije kao "vozi kompanije organizacione strategije, posao razvoj i fiskalna." Tjon služio za dve godine kao sef finansija i potpredsednik Epiq Sistemi, provajder tehnologije i usluga za pravne profesiji, pre nego što se pridruži Naučnih Igre. Ona drži MBA diplomu u finansije od Columbia, u New York-u, i ima diplomu u organizacione ponašanje i upravljanje od Ohio Univerzitetu stvoriti sastanak mjesta u google kalendar. "Imamo ogromno povjerenje u (Tjon je) u stanju da vodite naše dugoročne strategija rasta i pogubljenja, i dalje jaka rast preko sve naše poslove," Znanstveni Igre' glavni izvršni Kevin Sheehan rekao u izjavu.2016, SAD firmom napravio naslove nakon što je odabrala Sheehan zamijeniti kocka vredna veteran Gavin Isaacsa kao njen glavni izvršni i predsjednik aprender je jugar poker facil y brže. Sheehan smatralo se da je novajlija u kockanje industrije, i njegov sastanak je izazvalo kompanija je dionica da baci na vrijeme. Analitičari, međutim, je verovala da Sheehan je dolazak označio smenu u Naučne Igre' pažnju s integracije da ponavljanje gubitka moći aprender je jugar poker como profesional. Prije nekoliko sedmica, Naučno Igre objavio svoju "odabrana preliminarni očekivao" finansijska rezultate za četvrtu četvrtinu i pun godine je završila decembar 31, 2016, sa zarade procjenjuje da je otišao gore analitičari' konsenzus aprender je jugar poker desde cero. Kompanija je najavila završetak niz finansiranje dogovora, uključujući privatni ponudu od milijardi na agregat direktor iznos 7,0 posto viši osigurana bilješke zbog 2022 aprender je jugar poker na linea.

Također uključen u seriji završen poslovi su izmjene Naučnih Igre' kreditne sporazum, što produžili do firme je termin kredita i okrece se kreditne ustanovi i smanjene važećim kamatnih stopa, kaže da kompanija kada će planinar kockarnici u zapadnoj virdžiniji otvoriti. Naučni Igre planove da koristim "većina" neto prihod od nove poruke prepaid "dio" svog mandata kredita i vrti kredita pod svoje kreditne sporazum.
Po najnovijim kockanje vijesti od Calvin Ayre.