članova Kongresa poreći povoljan poreza presudu da Cezara Zabavu Corp (NASDAQ: CZR) koji se odnose na plan pored kazina operater stvoriti kasino operatera i kreditora pod kontrolom vjerovati da vlasnik svoje odmarališta i hoteli.Članova kongresa kažu da dozvoljava Cezara da bi iznos da porez izdržavanje najbolji u slot frost magu.
Najava došao je nakon upozorenja od strane roditelja tvrtka to može biti prisiljen na 11 Poglavlju bankrot u lice od milijarde dolara u kreditora tvrdi da potiču iz kompanije propale operativni jedinica (CEOC). online gambling legal in china. Maja 6, Cezara objavio da je imenovan u penziji bankrot sudija Robert Gerber na novostvoreni položaj šef restrukturiranja policajac online gambling legal in colorado.

Sekretar trezora Jacob Lew je pozvao do S. Njen fond stvoritelja i dva bio uhvaćen u skupoj i gorak pravne bitke po Cezara bankrot. Prošle godine, stepenice su odvedeni od strane Kongresa da obuzdam REIT je, ali jer Cezara je već prijavio da PORESKE za presudu kompanija je izuzeti. Ta jedinica je stavljena u bankrot za Cezara, četvrti najveći igara kompanija na svetu, rano prošle godine. LoBiondo predstavlja Atlantic City, New Jersey, gdje je Zgrčena je i Cezara kazina su u vlasništvu Cezara. U srijedu, Reuters gleda je Možda 26 pismo u kojem 15 poslanika rekao Cezara' reorganizacije plan za svoje bankrotirala glavni operativni jedinica zloupotrebe originalna namjera jedinice, što je dozvola mali investitore za raznolikost u nekretnine. U Harrahs kazinu u Atlantic City je također u vlasništvu podružnica od Cezara online gambling legal in europe. Prošle godine kompanija se prijavio da porezne uprave za privatno pismo presudu da dobijemo potvrdu da REIT bi podnela kao poreza razdvajanja.