Brzina kojom integracije se desili dokazuje da je platforma može dati prednost i biti vrlo korisno da operatera punu kuću poker sustav rangiranja. "Veoma nam je drago što lansiraju sadržaja sa Videoslots, i sigurni svoje mušterije će uživati u veoma popularan igre Konami i naš drugi usluga ima da ponudi." O Nektan: Nektan je vodeći međunarodni B2B mobilni igara rješenja i usluga provajder, posluju u regulirana..., interaktivni pravi novac igrajući (RMG) prostor za igru, dostavlja original i inovativne rješenja za komercijalne organizacija osnovana online publiku. Kao dio dogovora, i predmet regulatorna odobrenja, Videoslots će postati prva operater u Evropi da odem da živim sa Konami Igara, Inc punu kuću poker ruku značenje.
Videoslots.com u vlasništvu Malta na osnovu kompanija Videoslots Ltd, i drži dozvole na Malti, UK i Kurakao punu kuću pravila pokera. Nektan je pun kraj do kraja tehnologija platforme, Razvijaju, pojednostavljuje i podržava putu za mobilni i desktop igara prihoda, upravljanje puno mušterija iskustvo i vratiti-uredu operacije, čime poslovni partneri da se fokusiram na marketingu proizvod da im potrošači.

Sa nenadmašan domet skoro 2,300 mjesta i sto igre od vjerovati usluga, Videoslots.com nudi premije igara platformu za mušterije, povećava inovativne novi promotivni koncepte uključujući i Kasina Rasa i Bitke na Aparatima. Za više informacija, molim te posjeti www.videoslots.com $1 min depozit kasino kanadi.