Također, vjerojatno, kao rezultat ovo naselje, oni su također složiti da se povećati garantovano maksimalnu price, koja se plaća Leighton od NAS$400 milijuna DOLARA 2.96 milijardi, od početne NAS$2.57 milijardi," napisala analitičar. Kompanija kaže da je u to vrijeme bio obavešten izvođač radova projekta "neće biti spreman da se otvore do predviđa rano završetak datum Marta 25, 2016" šanse blackjack u 6 palubama.

Oboje izgleda da se slažem sada da odlaganje je od dodatni posao, i promjenu u prostor, s obzirom da Wynn pristao da plati dodatno da namiri spor", kaže G kao ganhar dinheiro ne noć veštica slot. U novembru 2015, roditelj Wynn Odmarališta imao objavili su tri mjeseca odlaganja – June 25, 2016 – u otvaranje Wynn Palatu. je potrebno sastanak za postizanje određene privremeni prekretnica i završetak radova; na [Wynn] grupe potencijal pravo da dobiti likvidirao štete za odlaganje i da se oporavi drugih troškova i troškove za to; i Leighton Aziji potencijal prava da dobiti ekstenzije vremena za ostvarivanje privremeni prekretnica i završetak radova, i da dobije dodatni plaćanja."s pa kao dodatnu uplatu skoro NAS$199.8 miliona Leighton Azije, povezanih kompanija za Wynn Makao Ltd također će platiti oko NAS$121 miliona u novac da je bilo spornih između klijenta i izvođač pod originalni Cotai izgradnju sporazum kao ganhar dinheiro ne poker zvezda. U ponedjeljak poruku od JP Morgan Papiri (u Aziji Pacifiku) Ltd je rekao da je to verovatno investitori će tražiti pojašnjenje iz kasina firma je roditelj kompanija Wynn Odmarališta Ltd – tokom predstojeće trećem kvartalu rezultate – da li je postignut sporazum .. kao ganhar dinheiro ne poker zvijezde.

Wynna strana također će platiti dalje NAS$121 miliona u naknade prethodno zadržao pod originalni Cotai izgradnju sporazum.