Srijedu presudu iz Sjedinjenih Država Okružni Sud za Okružnog Nevadi rekao žene nisu dovoljno brane svoje odluke da koristite pseudonime, i nepropisno koristio kolektivne moli umesto da se moli pojedinac djela. Elaine Wynn porekla to. Steve Wynn odbijen svaki optužba, rekavši da su priče bile smislila od strane bivših žena, Elaine Wynn, u vezi sa razvod online no limit texas holdem. U roku od mjesec dana od Steve Wynn ostavku, on je prodao svoju Wynn Odmarališta zalihe, i Možda 2018, on se iselio iz vilu u odmaralištu to je bio njegov dom online no limit texas holdem real money.

Sud se složio s federalni sudac je sudac koji je našao tužiteljima nije dovoljno izjavili svoju slučaju da zadrži svoja imena sakrio, i rekao žene nisam uspio uvjeriti sudu da njihovu privatnost interese određena javnosti pravo pristup sudskih postupaka max ber beverly seljačine kasino. "Iako je tužiteljima sve tvrde da je seksualno uznemiravanje od Steve Wynn, individualna radnje za seksualno uznemiravanje ...
Wynn, bivši predsjednik i izvršni DIREKTOR kompanije, sišao s tim pozama dana nakon The Wall Street objavio eksplicitne računa o njemu zahtijeva seksualne usluge od i napad na ženski zaposlene max ruksak mjesta borderlands 2. Matt Verujete, jedan od najdužih-služiti direktora u Wynn Odmarališta, zamijenili Steve Wynn kao DIREKTOR max banka mjesta borderlands 3.