Iako seme je podmetnuo, entuzijazma za Rock predsjedništva je prilično nisko na PredictIt silvertip kazina i restorana misulu planini.
Rock pratio sliku sa izjavu političkih filozofiju na kojima piše, "mislim ako ti se dupe od posla i plaćaju porez, trebalo bi da je lako proci zakone, poreza šifre, zdravstva, i ništa drugo vlada, stavlja na mesto koje utiče na sve nas." 46-godišnji pjevač iz Michigana se nikad ne trči za ili držala izabran uredu, ali to nije zaustavilo trenutnog Američkog predsednika. PredictIt.org nudi zamjenu klađenje, koji je malo drugačije varijanta opkladu to mijenja dionica u pravo vrijeme na predvideti ishod političkih događaja silversands poker preuzimanje za mek.
Nakon tweet u rano jula od rap zvijezda koje su dvorište znak čitam "Mali Kamen za NAS Senat," dionice polažu pravo na ideju da će zaista trči, porasla je na 70 centi. PredictIt dionica Mali Kamen, poznat kao Robert Ritchie, trčanje su prodati za 40 centi, dok ne, on neće pobjeći dionice su na 60 centi silversands online kasinu nema depozit bonus. Međutim, kladim novac je trenutno protiv Rock službeno trči. Iz Mali Kamen je u trci za Senat sad da pričam o Kamen pravi ozbiljna ponuda za Bijele Kuće u 2020, politički kladim mreže su pokušavam održati vezu između zvijezda zabavu i političkim uticajem silversea sjena kasino hong kong. To je vrijedno spomenuti da je Trampa šanse da postane predsjednik na Paddy Moć .. black jack rubr kaput 57.