Kupovina na svetlo - jednostavno čitanje svjetlo sa klip kao što sam koristio i kupio za funti 8 će trik - a poenta je to ravno u lice za prednja osvjetljenje dužnost odvjetnika mjesta za prodaju. Na kraju, molim te, ne zaboravi da kažeš svojim kolegama, djeco, partneru, ljubimaca, itd, da bi izbegli ulazak u sobi u kojoj si snimao osim ako ne želiš ovakvoj situaciji: Potvrđuje osobe povratni pitanje imala sam u prošlosti dodje u obliku osobe otkazao u zadnji trenutak, vjerojatno zato jer oni ne shvatio da je nameštaljka ukljuceni i da pretpostavimo da odgodi je lako. Ako si nervozan zbog zaboravio vaša pitanja kao na razgovor, stvoriti "puskicu" i to mjesto je na stolu pred tobom i tvojim kompjuterom, tako da možeš pogled dole na tu i tamo, vaša pitanja i gledaoce neće ni primjetiti dvb t prijemnik mit-ci slot. Uveri se da je sve u centru, inače je nejednaka pozadini možda ometa da se vaša publika dvb t2 boks ci slot. Većina ljudi neće primjetiti da im ljuljati dok su se pregledaju snimak posle intervjua, iritantno spisak najboljih poker počevši od ruke.

Nedavno sam imala broj CalvinAyre.com čitaoci pitaš za savjet kako da film najbolji kvalitet Skype video razgovor, tako da sam odlučila posvetiti ovaj tjedan kolumnu da otkriva moj najbolji saveti kako da film ih za svoju publiku spisak je najbolje da najgore ruke u teksasu holdem. Kupiti i preuzmite Skype Poziv Snimanje Za jedan put isplatu, $40 DOLARA, možete preuzeti Poziv Diktafon i nakon pet plus godina i nekoliko kompjutera, to je ni jednom nisi me iznevjerio. Najbolji kut kamere, stolicu i pozadinu Kada biram najbolje mjesto da postavite sebi, predlažem da sediš u stolici koja nema točka, inače te mogu naći ljuljati napred i nazad lista najbolje počeo ruke u teksasu holdem.
Biti siguran da kažete njenu da uradim isto, nema ništa gore nego imati tehničke poteškoće i problem razumijevanju jedni druge shoprite od kuće rezervi put slot. Zatvaraju se svi prijave na tvom kompjuteru će ti i pomoći poboljšati kvalitetu i jasnoće tvoje Skype poziv.