Kompanije po imenu dugo vremena Cezara izvršni John Payne kao DIREKTOR i, Mary Elizabeth Higgins kao CFO i Tim Lambert kao generalni savetnik za CEOC najlakši način da nauči poker. CEOC posjeduje Cezara Palatu, Cezara Atlantic City, Harrah je Reno, i mnogo kompanije je regionalnog nekretnine najlakši način da se ne kockam. je javno trguje na New York Berzi.
Kompanija također operira osam odmarališta i Octavious Toranj kod Cezara Palatu pod Cezara Zabavu Odmaralište Nekretnine odeljenja, uključujući Rio, Flamingo, Pariz Las Vegas, na Harrah je odmarališta u Las Vegasu, Laughlinu i Atlantik Sitiju i Linq razvoj najlakši način da zaradiš novac za rulet. Mnogo od Cezara dug je došao iz kompanije je 2008 privatni kapital otkup.
Cezara Sticanje zatvoren u $11.60 u srijedu, dolje 4 centa ili 0.34 posto xenoblade chronicles 2 unlock 3rd blade slot. Cezara Zabavu Corp xenoblade chronicles 2 unlock third blade slot. Kockarnice i nekretnine držala pod CEOC duguješ oko 80 posto firme je sveukupno dug xenoblade chronicles 2 third accessory slot. Kompanija Cezara Zabavu zadržava 95 posto vlasništva u CEOC xenoblade chronicles 2 increase aux core slots.

Finansijski izvor blizak Cezara ali nisam ovlašćen da pričam o najava, kaže da kompanija će potrajati odrediti kada ce listu dionica u CEOC.