Prema izvještajima, Delaware Okruga Stariji Građani Centar u-Znamo, Indiana je rekao Indiana Komisije za Kockanje da prestaneš da su stanovnici iz igre u euchre igre u kojima se nagrade su nagrađeni da pobjednici 2 slot oklop ragnaroka mobilne. "Kartaškim igrama poput ove su jako slični razvija zadnje Četiri držač ili 5 dolara noć pokera sa prijateljima," Tait rekao u izjavu 2 slot podmetač sa olovkom držač.
Visoki ulozi kockanje nije ograničen na slot mašinama, i poker 2 slot ac punjac. "Neko je zvao [država igara zvaničnici i bio zabrinut," rekao je Judy Elton, centar direktor 2 slot držač za rtx 2080 ti. "Mi smo dijeliti redovno tako e-mail informacije nakon primitka žalbu pravi rams glavu poker.

To brzo dovelo do izjave od lokalnog tužioca, Indiana Komisije za Kockanje i čak i Guverner Mike Penija jasni da su imali nikakvog interesa u akciju protiv grupe stariji građani igra penny ante karata. "Igramo pet igre i imamo grickalice, onda da igramo nas petorica više igara," rekao 88-godišnji Berylda Wilson pravi oktagon pokera. Ako pokušaš da igramo remi ili izobilju za veliki novac, da rizikujemo da čujem od igranja zvaničnici u tvom stanju, ili zemlju koja neće biti previše sretna sa tvojom operacijom profitirati od kockanja.