Folayang će biti brani mu JEDAN Lagan Svjetskom Prvenstvu pojas za prvi put protiv još biti odlučni protivnika u glavni događaj od JEDNOG Prvenstvo je vratiti u Manili, Filipinima na 21 April mogu li da ostavimo jedan ram mjesto prazno. On je ratnički duh mogu li da živi kockanje. On predstavlja istina borilačke vještine vrijednosti multi sto poker turnir strategija. Sa sjedištem u Singapur, svijet je najuzbudljivija mma organizacija domaćin najveći sportski zabavu događaje kroz Aziju s najbolji Azijska borilačke vještine, umetnici i svetski prvaci, svi su ekskluzivni ugovor, na najveće medije emitovati u Aziji. Od skromne pocetke velikodušni pobjede Prema Sityodtong, Pacquiao i Folayang su zapanjujuće sličnosti kao obojica su imali težak početak sa jedva ništa za početak—od kuće bez prebijene pare za siromašnu okolinu čovječe gužve zeigen poker kartama. Uprkos njihovim uspjehe u svom pojedinac polja, Pacquiao i Folayang ostao je skroman, kao dva jako odlikovanog borci radije ne bih tužna lica i prosipaš što su postigli. Sityodtong je u potpunosti uvjeren da je Folayang će biti nakon koraci Pacquiao kao svjetski sport ikona.
Ništa se nije promijenilo, čak i ako on je sada prvak sveta miramar teksas holdem poker apk. Prelazi iz boks je najbolje čuvati tajnu globalnog sportski shvatiti, Pacquiao je šokantno osmog rundu zastoj trijumf nad De La Hoya u decembra 2008 napravio ga kaiševe zvijezda i medija, draga.
To je ono što smo videli u Eduard Folayang kao. U cilju podršku sopstvene porodice, Pacquiao i Folayang jednom drugacijem putu, u sportu, vidi kao svoju samo pobjeći od siromaštva geant casino granule de bois.