Postoji zabrinutost oko svoje podijeliti cijene ponude, kao i da li je ili ne kompaniji bi bila u mogućnosti da primi potrebne 95% minimum za preostalog za to da se delisted sa Filipina Berzi (PSE) pozitivno i negativno aspekte kockanje.
jednako MRP.Čak i tada, postoje velike razlike između Bloomberry i MRP blackjack brodove za prodaju na floridi. MRP imao isprva je rekao da će cena biti 7.25 PHP (NAS$0.13), međutim, zazire oko cijene na čelu kompanije odložiti tender za dva tjedna blackjack brodove za prodaju u nc. DOŠLO je Ulaganja Ograničen, kontrolni akcionar Melco Odmarališta i Zabavu (Filipinima) Korporacije (MRP), kreće naprijed sa tender.

Oboje imati koristi od toga da zrela operacije i biti protumačen investitora dobro operatera na tržištu. Kao takva, njegova više je ograničen komparativne vrijednosti. Kompanija je tvrdila u prošlog petka je podnošenje, "dalje nepotrebno odlaganja ili poremećaj na ponudi će u suštini lišiti MRP dioničari njihova prava i prava kao dioničari MRP u obzir i učestvovati u tender ponudu." U 7.25 PHP cijena poenta je rekao da je biti nizak, jer to je samo pola onoga što početne podijeliti cijena je bila u 2013 blackjack brodove za prodaju louisiana. DOŠLO je vjeruje da je to mijenja u umjetno visoko više danas kao svoju trenutna vrednost je prvenstveno vozio svoj uskoro otvoriti sljedeća faza i značajan i veoma vrijedne zemlju banke. Prema MRP, "Jedan od dva kompanije, Putnici, iskusni tragedija prošle godine i njegove operativni nastup još nije oporavio blackjack brodove za prodaju u mississippi. Bloomberry i MRP rade nekretnine nalazi bukvalno niz ulicu jedni od drugih na Aseana Aveniji. "S druge strane, DOŠLO je vjeruje da Bloomberry Odmarališta Corp .. kupci droge mart žetone.