Međutim, blizu sportske kladjenja možda ne želim da se pogled Koloradu je poljoprivrede zajednice baca svoj teret iza Rekvizit DD kao čin altruizam, jer ako inicijativu prolazi, ima nešto u njemu za njih, takođe: vode brzo.
Prijedlog DD će doprineti razvoj dodatne skladište i poboljšati navodnjavanje efikasnosti tako da poljoprivredne industrija je voda treba da žive u Koloradu," rekao Terry Fankhauser Colorado Stočarima je Asocijacija u izjavu.Čak i ako je Rekvizit DD je odobren, to neće biti lijek za Colorado je voda treba maltene teksas holdem poker. Na osnovu procjenjuje 10% poreza stopa na sport opklade, najambiciozniji prognoze vidim sportski kladjenja stvaraju 20 miliona dolara u godišnji račun za državu.
To je anketa je imao grešku u 1,3 posto. Niko od ostalih šest izgleda vjerovatno ratificira vezane zakon ove godine ili u 2020. brzo savete za texas holdem poker. Političari u Stogodišnjicu Država je podigao sportski kladim listić plan kao na aveniji za punjenje u dijelovima 100 miliona $prazninu u državi je voda plan brzi okret slot mašina aplikaciju.
Postoje oko 34,000 farme i rančeve širom države, koja zapošljavaju više nego od 175.000 radnici i da vozim 40 milijardi $u godišnji ekonomski aktivnost. Ali jun anketu od 5.000 Coloradans sproveo je igara kompanija naznačio Rekvizit DD, u to vreme, uživao podršku samo 29 posto, u odnosu na opozicije 31.5 posto, s 39,5 posto neodlučno mus sipaj sto de poker.