verzija ima glavnu nagradu od $1 milion, u finskom verziju, pobjednik dobiva od 50,000 ($61,515) je kockanje u kući pravni. On je pridružio Gđice Finska Sara Chafak, koji je jednom drugacijem putu, u pokeru ali nije igrao u svakom majore turnira. Sada, Ilari Sahamies pokušavaju da prežive u drugoj konkurencije, a posebno, finski Slavna osoba Preživjela, i bilo je dobro platim telefonom kasino irskoj.

verzija je bio na zrak od 2000., dok finski verzija prvi pokrenuo u 2013 platim telefonom kasinu nema depozit bonus. On je dva puta su se pojavili na Strah Faktor, je viđen sa Paris Hilton i jednom platio rep grupa više od 50.000 $da se to pojavljuje samo u rep pjesmu.30-nešto igrač nedavno natjecali su se u Helsinkiju Freezeout, vodi kući treće mjesto na Travu-Limit Omahi Turbo događaj za $18,211. On je zaradio gotovo 2 miliona dolara u uživo akciju, uključujući i više finala izgled i novac završi platim telefonom kasinu nema depozit. Kao takmičenje prihod i igrač veze su testirali, grupa glas sa ostrva natjecateljicom dok samo jedan preživi. Sahamies nije prvi igrač pokera biti prikazan u Preživjeli pokazati. Show je bio sniman prošle godine na Filipinima i sada se emituje u Finsku.
Oni su u potrazi za hranom, vode i zaklon, sklonište i učestvovati u takmičenjima za pobjedu sadržaj da pomažem im da prežive.