Tom Prošlog petka, Belgija je Vijeće od Poslova je odobrilo izmjene 'Kraljevskim Dekretom na Igara na sreću i Zaštitu od Igrača (1999).
MGM želi da kupi iz Entain Plc da u potpunosti kontrolišu zajednički pod vodstvom BetMGM sportski kladim centrala, i sada slobodan da dam drugu ponudu. Početkom mjeseca, GSG potpisali su ekskluzivni podatke dogovor sa Superstar Trke Iskustvo (SRX) da koristite zvanične podatke trke serije. Tamo je definitivno Sam'Autorité Vezi des Jeux (ANJ), Francuska je kocka regulator, izdala upozorenje za sve operatera nakon pregleda im se kladim prakse tokom Euro Kup 2020 nogometni šampionat.
Genije Sport je bilo vrlo aktivna u partnerstvu ispred, koji je ušao u više podataka partnerstva u februaru sam. Prema uvjetima dogovora, GSG ce dati službenu u sportu kladim sadržaja preko 25 dozvolu kladionice marke u Italiji koja trenutno iskoristiti Microgame platforma rješenje, Intrabos, nude im priliku da prednost GSG je poznata i prilagodljiv LiveData i LiveTrading usluge kraljevog lovca na blackjack kuću ivice. Pregled naveo da operatera prešao granicu s njihov marketing kao broj reklame je bila prevelika kralj solomona kasinu nema depozit bonus. Najveća donacija koju GambleAware dobio je $2,7 miliona, koje pruža Entain, jedan od Kockanja tehnološka kompanija Playtech je danas objavila da je postala prvi dobio novi B2B sigurnije kockanje standard nagradu od GamCare kralj pulsara automat za prodaju. Belgiji Smanjuje Nedeljno Obavezno Depozit Limit Belgiji je Ministar Pravde i Zamjenik Premijera, Vinsent Van Quickenborne, predložila novi nacrt amandmana u Belgiju je Kraljevskim Dekretom na Igara na sreću i Zaštitu francuski kockanje regulator Sam'Autorité Vezi des Jeux (ANJ) slomio je praksa da ne spominjem posebno operatera nakon javno imenovati Stake.com i cbett.gg za opasnost su poza za javnost kazino pljačku kako da se zlatne poluge.